champagnegaloppen

CHAMPAGNEGALOPPEN

Ännu en fantastisk golfdag, vi fick till och med lite regn, när Champagnegaloppen spelades.
Efter nio hål serverade Göran och Lars snittar och champagne, vilket uppskattades mycket av de deltagande damerna.
Vann gjorde Grethe och Ulla på 43, en poäng före Lisa C och Marie S, på tredje plats kom Eva W och Eivor.
GRATTIS till alla pristagarna.

FLAGGOLFEN

På själva Svenska flaggans dag den 6 juni avlöpte Flagggolf-tävlingen i strålande sol. Banan var stenhård och bollarna rullade längre och snabbare än vi tidigare upplevt. Greenerna var kvicka åt alla håll och det var inte helt enkelt att få ner flaggan i marken när slagen tog slut.

Vann gjorde Måns Björklund, som efter 18 hål fortfarande hade fyra slag kvar. På första tee väntade Annelie Larsén och Richard Persson båda med två slag kvar. Efter att Måns gått i vattnet på hål 1, lyckades han komma närmast pin och fick första pris. GRATTIS!

UT-I-DET-BLÅ GICK TILL ARASLÖV

Strax norr om Kristianstad landade bussen med 33 förväntansfulla damer. Vi möttes av ett strålande väder och det visade sig att vi delade banan med damerna från Laholm, som också hade en överraskningsresa hit.

Vi spelade den fina Södra banan, med upphöjda greener som jobbade emot oss när vi puttade. Väldigt tröga uppför, och andra var jättesnabba nerför. Besvärligt!

De som klarade utmaningenarna bäst blev:

Ettorna Angelica Söderberg, Susanne Rosenqvist och Camilla Månsson
Tvåorna Lena Almström, Agneta Kronkvist och Eva Lindulf
Treorna Eva Blomqvist, Eva Hörlin och Soli Lindberg.

STORT GRATTIS TILL ER!

SKÖNA MAJ

Tävlingen Sköna maj levde verkligen upp till sitt namn. 26 spelglada damer ställde upp i full sol och nästan ingen vind. Oavsett resultat var alla lika nöjda!

I A-klassen vann Marie Hallbeck, följd av Grete Bertilsson och Ann Marie Ebervall.
I B-klassen vann Cilla Wändel, följd av Ewa Rubin och Ingalill Gyse.
Vi gratulerar er alla!

MATCH MOT FALSTERBOS DAMER

Vilken härlig dag vi fick när vår årliga match mot Falsterbos damer spelades hos oss på Flommen den 9 maj. Fin samvaro som vanligt, många glada skratt hördes på vår soliga terrass efter en underbar golfdag!

Falsterbo lyckades behålla vandringspriset och vann med 9-6.
Vi säger GRATTIS och återkommer nästa år med nya tag.

ABACUS-tävlingen

Flommen visade sin absolut bästa sida när damernas ABACUS-tävling spelades, strålande sol och nästan vindstilla.
I A-klassen segrade Grethe Bertilsson och Camilla Ahlborg och i B-klassen Pia Linder och Eva Lönn, stort GRATTIS till segrarna.
Stort TACK till ABACUS för otroligt generösa priser.

Bilder från prisutdelningen längst ner på sidan.

GÖKOTTEGOLF MED LUNCH

Onsdagen den 2 maj är det dags för Gökottegolfen, se inbjudan längst ner på sidan.

Fantastisk start på säsongen 2018

Onsdagen den 11 april startade, som traditionen bjuder, med lagtävlingen Texas Scramble, följt av vårmiddag och mannekänguppvisning. Maximal uppslutning och samma härliga stämning som vi nu har vant oss vid.

RESULTAT i LAGTÄVLINGEN BLEV:

Ettor: Ahnja Jeppsson, Britt Larsson, Lotta Hallenheim och Petra Lundkvist Nilsson
Tvåor: Annette Wilhelmsson, Gunilla Antin, Lena Almström och Ritva Faxler
Treor: Anneli Wikström, Catarina Färbom, Cilla Wändel och Margret Malm

Vi gratulerar!

Kvällens middag bjöd på fisksoppa, följt av modevisning med otroligt snygga mannekänger.
Njut av bildspelet nedan. Vilken start på säsongen!

22 april går ABACUS-tävlingen av stapeln. Anmälan via Golf.se senast torsdag den 19 april.

Notera att vi i år inte har vårouvertyr och höstsonat, och att Eclectic har fått en egen flik, där du kan följa hur det går för alla deltagarna. Du hittar hela schemat på fliken Tävlingsprogram.

Väl mött önskar
/Damkommittén