Tack för stipendiet, Gunnar Stalin

Välkommen till säsongen 2018

Vi startar onsdagen den 11 april med lagtävlingen Texas Scramble. Därefter vankas traditionsenlig middag och modevisning.

Notera att vi i år inte har vårouvertyr och höstsonat, och att Eclectic har fått en egen flik, där du kan följa hur det går för alla deltagarna. Du hittar hela schemat på fliken Tävlingsprogram.

GUNNAR STALINS MINNESFOND

Syftet med fonden är att belöna en eller flera medlemmar som under året gagnat klubben alldeles speciellt, sportsligt eller på annat sätt. I år tilldelades stipendiet

ROSA PANTERN

med följande motivering:

En dag om året lägger sig ett rosa skimmer över Flommen. Dagen då Skånes golfdamer smyckar sig i etthundrasjuttiosex nyanser av rosa, då våra fairways och greener dekoreras av rosafärgade bollar och då tävlingsgeisten och spelglädjen går i ett rosatonat töcken. I den ljumma sommarkvällen klingar hjärtliga kvinnoskratt på den fullsatta klubbterrassen då det rosaskimrande prisbordet delas ut och det skålas i glas fyllda med rosaskimrande bubbel innan solen går ner i en rosaflammande horisont - och en nöjd rosa panter smyger iväg för att vässa klorna inför nästa år.
Ett stort fång rosor till Flommens damkommitté!

Men just nu är det spontangolf som gäller för oss på onsdagarna.

Vi samlas senast kl 09:45 och lottar bollarna, som sen går ut 10:00.
Väl mött och hoppas att vi får en torr, fin vår tills starten den 11 april.
/Hälsar Damkommittén