Seriegolf

Margret, Annika, Eva B och Eva P, Djupadal

FINALEN GRUPP 2 INSTÄLLD

Finalen som skulle spelats på Hässlegårdens GK idag den 14 september fick tyvärr ställas in på grund av dåligt väder. Det är ännu inte bestämt om finalen kommer att spelas vid ett senare tillfälle.

FINALEN GRUPP 1

i Skåneserien spelades mellan de tre bästa lagen i zon Syd, Mitt och Nord på Hinton GK (Rönnebäck). Det blev en tuff runda på en blöt och blåsig bana, men trots det lyckades våra tjejer, Annelie, Annika, Eva P och Ulla, spela till sig en delad fjärdeplats. Segrade gjorde Mölle.
Stort GRATTIS till finaltjejerna och alla de andra som fört fram Flommen till final.

Fjärde omgången i grupp 1, september 2017

Fjärde och sista omgången av grundserien spelades på Djupadals vackra, men ganska jobbiga bana i perfekt golfväder.
Vårt lag; Margret, Annika, Eva P och Eva B hamnade på fjärde plats och behöll därmed andra platsen
totalt i zon Syd och vi går vidare till Skånefinalen på Rönnebäck den 7 september.
Dagens segrare och totalsegrare i zon Syd blev Bokskogen.
Fullständig resultatlista längst ner på sidan.

Tredje omgången i grupp 1, augusti 2017

Bokskogen var värd för tredje omgången och bjöd på strålande sommarväder. För Flommen spelade Grethe,
Eva B, Britt och Ulla och hamnade på en hedrande andraplats (delad med Abbekås) endast ett slag mer än segrande PGA.

Bäst av de 48 tävlande damerna var Ulla, som hade 71 slag, GRATTIS!

När endast en omgång återstår ligger vi på andra plats, 4 slag efter ledande Bokskogen.
Sista tävlingen spelas på Österlens GK den 24 augusti.
Fullständig resultatlista finns längst ner på sidan.

Tredje omgången i grupp 2, på Trelleborg

På grund av för mycket nederbörd på bana fick tävlingen på Trelleborgs GK ställas in. Sista tävlingen går av stapeln på Tegelberga den 22 augusti.

Andra omgången i grupp 2, 2017

I ett blåsigt men mestadels soligt sommarväder spelade Annelie, Ann, Annette och Kerstin hem segern till Flommens GK. STORT GRATTIS, tjejer!
Resultatlista nederst på sidan.

Nästa omgång spelas på Bokskogen den 2 augusti (grupp 1) respektive Trelleborg 3 augusti (grupp 2).

Första omgången i grupp 1, 2017

Första omgången spelades på Bedinge i strålande sommarväder. Flommens lag bestående av Margret, Eva W, Annika och Eva B hamnade på en hedrande tredje plats efter segrande Bokskogen och tvåan Bedinge. Fullständig resultatlista längst ner på sidan.

Vi spelar i Skåneserien med handicap, i Grupp 1 och Grupp 2. Nya indelningar geografiskt i år, därav har vi fått andra lag i vår grupp. Fyra omgångar mellan 18 maj och 24 augusti.

Anmäl dig på listorna på vår anslagstavla om du vill bara med och spela Seriegolf.
Det är väldigt kul och fostrande för ditt eget spel att få komma ut och spela på andra banor.

Vi kommer att ha några träningstillfällen för dom som spelar seriegolf.
För mer info, klicka på länkarna under tabellerna.

Deltagande lag zon Syd:

SYD