Ut i det blå

Ut i det blå den 24 maj gick i år till vackra Sjöbo golfklubb, som numera även har en trevlig restaurang.

Bussen avgick kl 07:00 med 43 glada, förväntansfulla damer - både nya och gamla medlemmar. Trevligt! Ju närmare vi kom, desto mer närmade sig de mörka molnen. Vid ankomsten var det dock upphåll och vi tog tacksamt emot kaffe och frallor innan det var dags för shotgunstart kl 09:15.

Det tog två hål - sen kom regnet. Tyvärr (!) var det vinstilla, så molnen låg kvar alla fyra timmarna. Men vi kämpade på och alla kom in välbehållna, lagom till regnet upphörde. Den mest eftertrakta aktiviteten var inte lunchen som väntade, utan hårfönen! Vi torkade hår, kläder och till och med trosor med den enda fön som fanns till hands. Därefter åts det lunch med vin och kaffe. Härligt!

TÄVLINGSRESULTAT
Ettor: Eva Jonzon, Petra Lundkvist, Eva Stenmark (72 poäng)
Tvåor: Åsa Hjort Nilsson, Ann Ohlin, Annelie Larsén (68 poäng)
Treor: Margret Malm, Gunilla Åkesson, Christina Palm (67 poäng)