Vårouvertyr och höstsonat

Vårouvertyr och höstsonat 2017

Vårouvertyr och höstsonat 2017

AVSLUTNING 2017

Vi var ett drygt trettiotal damer som avslutade säsongen 2017 med Texas scramble och efterföljande lunch. Resultaten var inte strålande kanske men lunchen desto bättre! Och dessutom anslöt några av de som spelat golf i solnedgången med Teija, till lunchen. Trevligt!

Vinnare blev Eva J, Marianne och Petra.
Andraplatsen knep Grethe, Maria och Lisbeth.
På tredjeplats kom Lena, Lena och Liselotte.
VI GRATULERAR ER ALLA!

Tack vare att alla fick pris (!) tog prisutdelningen en stund, dessutom korades vinnarna i Vårouvertyren-Höstsonaten och Eclectic.

Petra fick pris för bästa sänkningen under säsongen, Eva Blomqvist vann Vår-/Höstsonaten, klass A samt Eclecticen (som i år bara spelades i en klass) och Kerstin Grundén vann B-klassen. Bilder i bildspelet nedan.

Lunchen avslutades med traditionellt lotteri med många fina vinster, där vår ordförande lade vantarna på flera (vann du tre, Eva?). 

Ofattbart att säsongen redan är slut, men vi kör vidare med spontangolf på onsdagarna, kolla Aktuellt-sidan. Vi ses på banan. Må väl, ät väl och farväl för i år!

Det blir fem spelomgångar på våren och fyra på hösten, nio totalt;

  12 och 19 april
  3 och 17 maj
  7 juni
  2 och 30 augusti
  6 och 13 september

Vi spelar i A-klass (hcp 0 - 20,5) och B-klass (hcp 20,6 - 36,0). Klassindelningen är ny, för att vara så nära som möjligt den indelningen som Skånes Golfförbund har för Skåneserien.

Vi spelar 18 hål poängbogey eller slaggolf, enligt tävlingsprogrammet. Det finns möjlighet till 9 hål om vi blir minst en treboll.

Startavgift vid 18 hål är 40:-, vid 9 hål 20:-.

MER INFORMATION I DOKUMENTET LÄNGRE NER.

VÅRA PARTNERS