Tävlingar

Här hittar man information och resultat

För översikt på aktiviteter under Skånes Golfförbund se länken nederst

VINTERTOUREN

Näset Juniorernas Vintertour

Alla juniorer med handicap 36 eller bättre inbjuds härmed att deltaga i Vintertouren.

Näsetklubbarna Ljunghusen och Flommen kommer 2016-2017 att ha gemensam Vintertour. Vi kommer att spela var annan gång på respektive bana enligt nedan spelprogram med start 20:e november.

Spelform 9 hål slaggolf netto.

Varje deltävling kommer dock även ha såväl minst två netto samt minst två brutto pris.

I samband med sista deltävlingens kommer vi att kora netto segraren för hela touren.

Vi kommer att spetsa till prisbordet ytterligare till finalen som spelas över 18 hål och med dubbla poäng i potten.

Resultatet i varje tävling kommer förstås att spela in men placeringspoängen man samlar på sig kommer att multipliceras med antalet tillfällen man deltagit så det viktigaste kommer inte bara vara att spela bra några få gånger utan att deltaga ofta.

Samtliga spelomgångar kommer att ha samling 09.45 med första start 10.00, ingen anmälan via Golf.se utan bara att dyka upp i tid !

20 nov                Ljunghusen

27 nov                Flommen

4 dec                  Ljunghusen

11 dec                Flommen

18 dec                Ljunghusen

25 dec                Flommen

1 januari           Ljunghusen

8 januari           Flommen

15 januari         Ljunghusen

22 januari         Flommen

29 januari         Ljunghusen

5 februari         Flommen

12 februari       Ljunghusen

19 februari       Flommen

26 februari       Ljunghusen

5 mars                Flommen

12 mars             Ljunghusen

Tävlingsledare: Flommen – Henrik Lindal och Ljunghusen – Tobias Ljungberg

Godisligan

Självklart kör vi godsligan även 2014, första datum är ännu inte bestämt men vi återkommer med detta.
Tävlingen är öppen för alla juniorer i träning, även de utan handicap.Tävlingen är 9 hål poängbogey och resultatpoäng samlas till en final på hösten.
Alla som startar får 1 poäng. För tävlande utan handicap måste minst en fadder/boll medfölja på banan.

Samling 14:30, första start 15:00.

Grönspättorna

Det är en tävling som bara vänder sig till tjejer från Flommen, Falsterbo och Ljunghusen. Grönspättorna instiftades på 90-talet för att bredda kontakten mellan tjejerna på Näsets golfklubbar. Tävlingen spelas under sommarlovet vid 7 tillfällen, 1 kick-off samt 2 st gånger på varje bana. Det är en individuell tävling som mynnar ut i en klubbtävling om vandringspokal. Alla deltagare får pris och gemensam lunch ingår i startavgiften. A-klass upp till 22, B-klass till 36 och C-klass till 54, C-klass spelar 9-hål och har en vuxen i bollen som markör.

Anmälan görs på listan på anslagstavlan i klubbhuset.