Tävlingskommittén

Tävlingskommitténs uppgift är att planera och organisera Flommens klubbtävlingar. Det är tävlingar som är avsedda för klubbens alla medlemmar och tävlingar som är öppna också för gäster.

Viktigt är att förvalta och upprätthålla klubbens många och fina traditionstyngda tävlingar. Vi spelar bl a om Rit-Olas vandringspris sedan 1947, Hesters Driver sedan 1948 och Åke Svenssons vandringspris sedan 1959!

En annan målsättning är att skapa variation och mångsidighet för att tillhandahålla tävlingar där vi utnyttjar alla spelformer. Tävlingskommittén försöker också se till att det finns tävlingar för alla kategorier av spelare.
Cancerslaget är en tävling där all behållning går till välgörenhet. Ställ upp i denna!

Våra tävlingssponsorer är viktiga för att göra tävlingarna attraktiva. Gynna våra sponsorer och det gör du genom att delta i deras tävlingar.

Hoppas vi ser dig som tävlande i år !

Ledamöter 2017:
Thomas Kihlström, ordf
Anders Wilhelmsson
Per Risberg
Peter Jansson
Richard Larsson
Kerstin Grundén
Mats Bjerre
Mats Ingvarsson
Rickard Nilsson
Eva Stenmark
Christer Andersson
Eva-Maria Ovin
Petra Lundqvist Nilsson

Matchtävingar: Anders Wilhelmsson, Mats Bjerre
Soppgolfen: Margareta Ringberg
Årets Golfare: Per Risberg

För att göra tävlingsverksamheten attraktiv behöver vi sponsorer, och gärna fler. Har du tips eller idéer om sponsorer - hör av dig!

För frågor eller synpunkter på tävlingsverksamheten är du välkommen att mejla Thomas Kihlström på thomas64@live.se