Tävlingskommittén

Tävlingskommitténs uppgift är att planera och organisera Flommens klubbtävlingar. Det är tävlingar som är avsedda för klubbens alla medlemmar och tävlingar som är öppna också för gäster.

Viktigt är att förvalta och upprätthålla klubbens många och fina traditionstyngda tävlingar. Vi spelar bl a om Rit-Olas vandringspris sedan 1947, Hesters Driver sedan 1948 och Åke Svenssons vandringspris sedan 1959!

En annan målsättning är att skapa variation och mångsidighet för att tillhandahålla tävlingar där vi utnyttjar alla spelformer. Tävlingskommittén försöker också se till att det finns tävlingar för alla kategorier av spelare.
Cancerslaget är en tävling där all behållning går till välgörenhet. Ställ upp i denna!

Våra tävlingssponsorer är viktiga för att göra tävlingarna attraktiva. Gynna våra sponsorer och det gör du genom att delta i deras tävlingar.

Hoppas vi ser dig som tävlande i år !

Ledamöter 2019:
Mats Ingvarsson, ordförande
Anders Wilhelmsson
Christer Andersson
Eva Stenmarck
Kerstin Grundén
Lars Lindebratt
Mats Bjerre
Peter Jansson
Thomas Kihlström

Matchtävlingar:  Anders Wilhelmsson
Soppgolfen:  Margareta Ringberg
Årets Golfare:  Mats Bjerre

För att göra tävlingsverksamheten attraktiv behöver vi sponsorer, och gärna fler. Har du tips eller idéer om sponsorer - hör av dig!

För frågor eller synpunkter på tävlingsverksamheten är du välkommen att mejla Mats Ingvarsson på mats.c.ingvarsson@gmail.com