TÄVLINGAR

OBS! Tävlingskommittén har beslutat att det krävs ETH (Exakt Tävlingshandicap) för att ta emot pris i klubbtävlingar.

Gåsagolfen 2017-11-11

I strålande solsken men i vindbyar som nästan nådde stormstyrka gjorde en tapper skara upp om 2017 års Gåsamiddag.
Rickard Nilsson tog hem vinsten ett par poäng före de andra pristagarna som alla hade 31 poäng.

Hälsningar,
Tävlingskommittén

Falsterbo Special 2017-09-03

En annorlunda tävling med fyra valfria klubbor.

Tävlingens grundare, Hans Fredin, ville med denna tävling slå ett slag för en golf där den kreativa känslan utnyttjar klubborna på ett mer varierat sätt i en taktisk utmaning.

Efter en underbar dag i fantastiskt väder med svag vind stod Alfred Jörgensson som vinnare med smått otroliga 43 poäng och som god tvåa Anders Månsson på fina 39 poäng.

Alla stolta pristagare av Falsterbo Special...

KM + KM Kategori 2017-08-26/27

Årets klubbmästare är nu korade, det blev dramatik in i det sista i herrklassen där Erik Olin besegrade Gustav Fransson i särspel på hål 1.

Tre segrar i rad har nu Mikaela Lindal i F-klassen.

Annelie Larsén tog sin första inteckning i D50.

Vinnare och klubbmästare i D40 samt damklassen är värd ett extra omnämnande. Hon deltog i sitt första KM 1986, 1992 vann hon sitt första KM något som hon har prenumererat på sedan dess.
Idag tog hon sin 19:e seger med -4 totalt (69+71 slag).
Ett stort GRATTIS till Christina Elmér denne okrönte drottning och alla övriga klubbmästare!
Till er övriga som deltagit, väl spelat.