STYRELSEN 2018 - Ny gruppbild kommer för styrelsen 2019.

Styrelsen är, när årsmötet inte är samlat, klubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter. Styrelsen ansvarar för att verksamheten inom klubben bedrivs i enlighet med av årsmötet fattade beslut. Styrelsen skall enligt stadgarna bestå av ordförande och sex till åtta (6-8) övriga ledamöter samt lägst en (1) och högst tre (3) suppleanter. Styrelsen utser inom sig vice ordförande och de övriga befattningshavare som behövs. Styrelsen får utse person till adjungerad ledamot.

Tomas Ånell, Christina Günther, Kalle Löw, Rolf Amlé, Eva Stenmarck, Annette Wilhelmsson, Jan Hagbrand, Eva Paulsson, Thomas Browall (Ulf Nilsson)

Rolf Amlé, styrelsen@flommensgk.se

Ledamöter
Christina Günther
Eva Paulsson
Eva Stenmarck
Jan Hagbrand
Kalle Löw
Ulf Nilsson

Suppleanter
Martin Bischoff
Thomas Browall

Adjungerade
Fredrik Thiis, Klubbchef, info@flommensgk.se
Stephan Hylén, Course Manager, banan@flommensgk.se
Petter Bengtsson, Head Pro, petter.bengtsson@pgasweden.com

Rolf Amlé, Ordförande

Medlem sedan 2014 och har spelat golf sedan år 1975

Jobbar med/bakgrund: Jag har jobbat internationellt inom oljeutvinningsindustrin i princip hela mitt yrkesliv. Driver idag eget investeringsbolag.

Intresse utanför banan: Har just startat ett livsnjutarprojekt med fokus på resor, mat och vin.

Favoritdel av banan: Hål 6, samt utslaget på hål 1 (helst i hård vind).

Eva Paulsson, Vice Ordförande & Damkommittén

Medlem sedan 1994 och har spelat golf sedan år 1976.

Jobbar med/bakgrund: Jag har jobbat inom Ahlsell/Boliden/Trelleborgkoncernen. Där sysslade jag med sand och mineraler för industrin.

Intresse utanför banan: Gympar, är med i ett härligt vandrargäng, läser mycket och började spela bridge för några år sedan, jättekul. Jag gillar att resa både i och utanför Sverige. Tycker om att umgås med goda vänner och tillsammans äta och dricka gott. Jag är glad att jag har en Marmitkock hemma i köket.

Favoritdel av banan: Hål 13, med utsikt mot bron och Turning Torso, mitt favorithål är 6:an, spelar ofta riktigt bra här.

Ulf Nilsson, Kassör & Junior- Elitkommittén

Medlem sedan 1993 och har spelat golf länge.

Jobbar med/bakgrund: Har jobbat och bott utanför Sverige i många år. Sedan vi flyttade tillbaks till Sverige och Skanör jobbar jag med sängar på Hilding Anders.

Intresse utanför banan: Att få umgås med familj och vänner gärna på någon skidort i alperna.

Favoritdel av banan: Hål 13 med den stora gräsheden och den fina greenen är ett riktigt vackert och kul Flommen hål.

Thomas Browall, Sekreterare & Suppleant

Medlem i Flommen sedan 2013 och har spelat golf sedan år 1982.

Jobbar med/bakgrund: Jobbar med internationella affärer och reser mycket i jobbet.

Intresse utanför banan: Mitt stora intresse är förutom golf, skidåkning, outdoor aktiviteter med min familj.

Favoritdel av banan: Hål nummer 17, älskar att sätta upp bollen på green med järnklubba från tee. Men också för att hål 17 är på upploppet till en svalkande öl på klubben.

Kalle Löw, Ledamot & Bankommittén

Medlem sedan 1989 och har spelat golf sedan år 1972. Jag är medlem i Bankommittén och har även varit ordförande i Marknadskommittén i början av 90 talet.

Jobbar med/bakgrund: Har de senaste 30 åren jobbat med Golf inom leverantörsledet.

Intresse utanför banan: Jag är en STOR sportsnörd med ett jättehjärta för MFF, älskar att tillsammans med min familj upptäcka världens alla underbara platser.

Favoritdel av banan: Att få stå på ettan en sommarmorgon 06.00 helt ensam och blicka ut över vår bana – detta är magiskt !

Martin Bischoff, Suppleant & Herrkommittén

Jobbar med/bakgrund:

Intresse utanför banan:

Favoritdel av banan:

Jan Hagbrand, Ledamot & Marknadskommittén

Har varit medlem sedan 1969, och har tidigare suttit med i div kommittéer och valberedningen.

Jobbar med/bakgrund: Har jobbat som egen företagar inom agentur och tradingbranschen de senaste 25 åren.

Intresse utanför banan: Tycker om att umgås med familjen samt att resa.

Favoritdel av banan: Den bästa delen på banan tycker jag är hål 13 och 14, två fantastiska hål där det ställs höga krav i ett viktigt skede av rundan.

Christina Günther, Ledamot & Medlemskommittén

Medlem sedan 1979 med en del års uppehåll.

Jobbar med/bakgrund: Har bott mer än 10 år utomlands, förflutet som golf-och skidguide. Jobbar i dag med försäljning och marknadsföring inom livsmedel.

Intresse utanför banan: Skidor, spinning, konst och resor.

Favoritdel av banan: Definitivt hål 6, spännande och utmanande, i synnerhet om man vågar dra sin drive över fariwaybunkern.

Eva Stenmarck, Ledamot & Tävlingskommittén

Jobbar med/bakgrund: