Kurser och gruppträningar

Kursprogram för 2018 är under planering

Vi spelar golf av många olika anledningar. Tävlingsmomentet, motionen, den sociala samvaron, naturupplevelsen, den personliga utmaningen, behovet av bollspel, avkoppling från vardagen och så vidare, alla är de lika viktiga och självklara. Lika självklart är det att varje golfare har en egen målsättning med sitt spel vilket även måste beaktas vid all golfinstruktion.

Att träna tillsammans med andra i en grupp ger ofta goda möjligheter att bolla tankar, idéer och problem med nya golfbekanta, och många uppskattar den sociala gemenskapen som gruppkurserna ger. Dessutom finns gott om tid att med hjälp tränarens och kollektivets hjälp reda ut alla frågeställningar som oundvikligen dyker upp längs vägen.

För att försöka möta alla skilda behov, önskemål och intressen vad gäller golfträningskurser vill vi erbjuda ett blandat utbud med en hel del olika teman och upplägg.

Om Ni har idéer eller frågor om något kring gruppträningar, eller om Ni vill göra en helt egen kurs för ert kompisgäng med ”skräddarsytt” innehåll så är ni mycket välkomna att höra av er till oss.

VÅRA PARTNERS