SÅ ÄR SÄSONGEN STARTAD

Det blev en underbar dag.
Tävlingen spelades i torrt väder, men i stark vind. Konstigt att scorerna inte var bättre, med tanke på att varje lag hade fyra försök på varje slag. Vinnarna kom dock in på två över par och lite skämmigt ingick nya ordföranden i det vinnande laget.

Och resultaten blev:
På första plats: Kia Barwén Forsberg, Eva Stenmark, Catrin Lundström och Susanne Rosenqvist.
På andra plats: Catarina Färbom, Eva Paulsson, Lisa Camp och Annette Willhelmsson.
På tredle plats: Eva Jonzon, Maria de la Chapelle, Kerstin Grundén och Pia Linder.

Kvällen fortsatte med härlig middag, prisutdelning och vinlotteri. Men det roligaste var shopens traditionsenliga mannekänguppvisning, till stora applåder. Stort tack restaurangen, för god mat och en finfin kväll. Som nybliven "Eva Paulsson" är jag väldigt glad med min fina kommitté. Tack för bra jobb allihop! Ses på banan.

/Kia Barwén Forsberg

INVIGNING ONSDAG 3 APRIL 2019

Hej alla damer!
Nu är det snart dax att starta säsongen 2019. Det gör vi traditionsenligt med middag, mannekänguppvisning och lotteri. Shopen bjuder på 20% rabatt på kläder och skor denna kväll, så passa på!

Vi startar kvällen kl 18:30 med middag, ett glas vin/öl, kaffe och kaka. Kostnad samma som förra året; endast 250 kr. Anmäl dig på golf.se som vanligt. Gör det nu - förra året blev det helt fullt! OBS. Medlemmar har företräde.

På eftermiddagen arrangerar vi en Texas Scramble-tävling (50 kr) med start 12:30. Anmäl dig till tävlingen på golf.se, vilket innebär att du som vill vara med hela dagen gör två anmälningar där.

Mer information finns i inbjudan längst ner på den här sidan.

Vi i den något nykomponerade damkommittén önskar alla hjärtligt välkomna till en ny, härlig säsong!
// Kia, Marie, Catarina, Petra, Annelie, Ritva och Susanne

SPONTANTGOLF

Spontantgolfen kommer att fortsätta på onsdagar under mars månad, med samling kl 09:30. Välkomna.

Väl mött önskar
/Damkommittén