INSTÄLLD SÄSONGSSTART 1 APRIL

Invigningsmiddagen den 1 april blev ju inställd – och nu råkar invigningstävlingen ut för samma sak. Vi har tillsammans med klubben beslutat att inga tävlingar ska genomföras före 21 april.

Men, som ni förstår, fattar vi beslut vecka för vecka. Så kolla Aktuellt-sidan lite då och då, för senaste information.

Tack och lov håller ändå vår fina bana öppet, så vi kan spela om och när vi vill. Hurra för det i alla fall! Tidsbokning sker som vanligt via golf.se. Om detta ska fungera måste vi alla dock följa de regler som klubben, tillsammans med golfförbundet, har bestämt nu:

• Inga scorekort får byta hand mellan spelare, eller spelare och tävlingsledning
  • Ladda ner en golfapp så du kan registrera dina resultat, om du vill
  • Låt pinnen på green sitta kvar när du puttar. Måste du lyfta den, ta den med din handskbeklädda hand
  • Samma sak gäller bunkerkrattorna - lyft den med din handskbeklädda hand
  • Håll lite avstånd till varann

Vi i damkommittén hoppas att ni alla mår bra och sköter om er, så ses vi på banan och hälsar med ett glatt vinkande!

/Kram
Kia, Catarina, Christine, Marie, Ritva, och Susanne