Rosa pantern vilar i år

TÄVLINGAR KAN BÖRJA
I JULI

Det senaste beskedet från klubbens styrelse är nu att tävlingar från efter 1 juli kan genomföras, så länge vi följer FHM:s regler.
Beskedet kommer dock så pass sent att Damkommittén tyvärr har beslutat att ställa in Rosa Pantern i år. Solheim Cup mot Bokskogen vill de genomföra. Mer information kommer från dem inom kort men redan nu kan du anmäla ditt intresse genom att skriva upp dig på listan på vår anslagstavla.

NATIONELLA DAMDAGAR 29-30 JULI

Våra nationella damdagar genomförs med singeltävling den 29 juli och foursome den 30 juli.
Se inbjudan längre ner på sidan.

NYHET

Onsdagen den 5 augusti kommer vi att spela en minnestävling till minne av Ingelill Gyse som avled i december 2019. Det var hon som hittadde på den roliga och populära tävlingen Rosa Pantern. Läs mer om den på fliken Rosa Pantern under Damtävlingar.

Onsdagsgolfen fortsätter juni ut

Våra onsdagar fortsätter juni ut, dvs 17 och 24 juni. DK har bokat sju fyrbollar, som hittills har varit fullbokade. Starttid från 09:00.
Anmäl dig senast på måndagen innan direkt till receptionen eller ring 040- 470 50 16 så hjälper de till med anmälan.
Alla är välkomna!

Tänk dock på att följa dessa rekommendationer:

• Håll avstånd till varann i klubbhuset, shopen och restaurangen
  • Flaggstången skall alltid lämnas kvar i hålet, även vid spel på green.
  • Vi kommer tills vidare att tillämpa lägesförbättring i bunkrarna. Vänligen jämna till sanden med fötterna när ni går ur bunkern.
  • Håll avstånd till varann, även ute på banan

Följ denna länk för att läsa om alla rekommendationer som gäller på klubben just nu:
Klubben och Corona

Vi i damkommittén hoppas att ni alla mår bra och sköter om er, så ses vi på banan och hälsar med ett glatt vinkande!

Kia, Catarina, Christine, Marie, Ritva och Susanne