Seriegolf

SENASTE OMGÅNGEN 27 augusti

Kategori I spelades på Österlen GK - Djupadal i väldigt skönt väder. Flommens damlag bestående av Susanne Rosenqvist, Grethe Bertilsson, Petra Lundkvist Nilsson och Ulla Lundkvist tog hem serievinsten. STORT grattis!
De är nu vidare till final i Skåneserien på Wittsjö den 18 september. Vi håller TUMMARNA!!

I karegori II ligger Flommen just nu på nionde plats av 13 deltagande klubbar. Leder gör Tegelberga, följda av Bokskogen.

Första tävlingen i Kategori II spelades på Flommen. Vann gjorde Bokskogen. Svanen på 13:e green stoppade upp spelet en stund, haha.

Du som är intresserad av att spela seriegolf, anmäl dig på vår anslagstavla i klubbhuset. Det är jättreroligt att möta andra klubbar och spela på deras banor - alldeles gratis, dessutom.

Marie Hallbäck och Annlie Larsèn ansvarar för att plocka ihop lagen, och de kommer att utgå ifrån de som vid varje enskilt tillfälle  visar bästa form.

Häng med, vet ja'!