Ut i det blå

En rolig dag på Allerum börjar här

Resan gick till Allerum GK i år

Halv åtta avgick bussen från parkeringen, där flaggorna dagen till ära hängde slaka och himlen var vackert ljusblå. Då det bara var 20 damer som hade anmält sig hade vi bokat en liten buss med släp för att ha råd med utflykten. Dagen innan får vi reda på att bussen är dubbelbokad, men att de istället skickar en stor buss utan släp men det borde funka. Priset blev dessutom lite lägre, vilket möjliggjorde att vi kunde erbjuda ett glas dricka till lunchen.

Väl framme väntade fika och när Fredrik frågar om det ok att det händer lite extragrejer längs banan var svaret så klart JA!

Det som hände var han och Håkan, pro på Allerum, erbjöd lite roliga grejer. På ett par tre hål kunde vi använda Håkans utslag och spela vidare på, om vi ville. På ett annat slog han en driver vi kunde använda. På ett tredje fick en i laget flytta sin boll till en av oss andra som vi tyckte låg bättre till, och sen fick vi en mulligan på de två sista hålen.

När vi hade delat ut pris till de två vinnande lagen (se bildspelet nedan), kom Allerum-Håkan med pris från klubben till jumbolaget, och det var greefee-biljetter som gick till lag 1. Stort jubel utbröt!

Det blev en jättekul dag och alla var överens om att det här var den bästa Ut i det blå-resan på många år- Så vi riktar ett stort tack till Fredrik och Håkan som gjorde denna dag en dag att minnas med gjädje.

I bildspelet nedan ser du lite foton från dagen.
Hoppas vi blir fler som vill hänga med nästa år.