Junior och Elitkommittén - JEK

Flommens GK skall erbjuda en golfverksamhet för ungdomar som upplevs som rolig för såväl spelare, föräldrar och ledare. Verksamheten ska ha hög kvalitet och vara öppen för så många ungdomar som möjligt. Den ska utgöra grunden för vår rekrytering av spelare till klubblag samt ledare.

Ledamöter

Henrik Lindal, Ordförande, Elitlag damer, Juniorlag 1
Petter Bengtsson, Klubbens huvudtränare, Elitlag herrar, Juniorlag 1
Christoffer Ekelund, Englandsutbytet
Katarina Hansson, Matchligan och Grönspättorna
Tina Hindemith, Godisligan
Sara Lindgren, Godisligan
Måns Modéer, Juniorlag 2
August Nilsson, Juniorernas representant
Roland Karlsson, Scrableligan
Patrik Nordblad, Sydvästslaget

Verksamheten

Träning ska erbjudas samtliga juniorer och elitspelare på Flommens GK. Klubben ska satsa på breddverksamhet och lovande juniorer samt ge elitspelare extra möjligheter att utvecklas.

JEK ska sträva efter att så många juniorer som möjligt deltar i tävlingsverksamheten, såväl på Flommens GK som på andra golfbanor. Klubben ska ha ambitionen att delta i distriktets seriespel och det nationella seriespelet för damer och herrar.

JEK ska arbeta aktivt för att kontinuerligt rekrytera och utbilda nya ledare och därigenom säkerställa en väl fungerande verksamhet.

Läs mer i verksamhetsplanen.