Juniorträning och junioraktiviteter på Flommens GK

Antalet platser i vår verksamhet är begränsad, och vi har fullt i nästan alla grupper/åldrar.

Kontakta vår tränare Petter Bengtsson om ni är intresserade.

petter.bengtsson@pgasweden.com, 0708-58 42 07

(Text nedan avser säsongen 2019,  små ändringar kan komma, uppdatering inom kort)

Flommens golfklubb erbjuder tre varianter av tränings/aktivitetsupplägg.

Helårspaket

För våra tävlingssatsande och mest flitiga juniorer.
Från mars till november är vi igång utomhus, och under vintermånaderna koncentrerar vi oss på fysträning och golfteknikträning inomhus.
Detta alternativ ger tillgång till tävlingar, seriespel och andra evenemang som anordnas inom juniorverksamheten.
Aktiviteter under påsk- och höstlov ingår.
Rabatterat pris på privatträningar med våra pros.
Pikéskjorta med klubbmärke ingår.
Personligt årskort till Driving Rangen ingår.
Träningsavgift helår, 3.600kr, utöver gällande årsmedlemsavgift.

Säsongspaket

Golfträningar och aktiviteter under april tom. september.
Aktiviteter under påsk- och höstlov ingår.
Rabatterat pris på privatträningar med våra pros.
Pikéskjorta med klubbmärke ingår.
Personligt årskort till Driving Rangen ingår.
Träningsavgift säsong, 2.700kr, utöver gällande årsmedlemsavgift.

Sommargolfskolor

För de juniorer som besöker oss under en period på sommaren erbjuder vi golfskolor för olika åldrar under sommarlovet.
Denna verksamhet ligger inte i klubbens och juniorkommitténs regi, utan sköts helt av våra PGA-tränare. För att delta i sommarskolorna behöver man inte vara medlem i golfklubben utan dessa är öppna för alla. Mer information hittar du under fliken "Shop/Pro-kurser".

Om du undrar över någonting kring vår verksamhet så maila gärna till Head Pro Petter Bengtsson på adress, petter.bengtsson@pgasweden.com.

Läs om medlemsalternativ på länken:

För ansökan om medlemskap skicka mail till reception@flommensgk.se

För frågor angående träning och anmälan skicka mail till petter.bengtsson@pgasweden.com

Välkommen till juniorgänget på Flommens Golfklubb !