Sommargolfskola för juniorer

Golfträning i fyra dagar under en vecka

En liten paus i solen med golfsnack och fika

En liten paus i solen med golfsnack och fika

Sommargolfskolorna för juniorer ligger utanför klubbens vanliga åretruntverksamhet och drivs av våra tränare. Kurserna är inte kopplade till något medlemskap i golfklubben och alla är välkomna från 6 år och uppåt. Vi tränar fyra dagar under en vecka, mån-torsdag.

Varmt välkomna!

För anmälan använd länken längst ner som ni fyller i och lämnar i shopen, eller maila alla uppgifter till Fredrik Theander. Om ni har frågor kontakta Fredrik.

fredrik.theander@pgasweden.com          0768-605003

Ålder 6-8

Pris 995 kr

Tid: 09.00-10.30  måndag-torsdag

Denna kategori är till för de unga och nya golfarna mellan 6-8 år. Vi har valt att sätta gränsen vid 6 år (Födda-11) pga säkerhetsskäl vid gruppträningar. Mycket fokus kommer ligga på att ha roligt när vi spelar golf. Vi kommer springa, hoppa, kasta och slå golfslag. Koordinationen kroppskontroll är en av de viktigaste faktorerna i denna åldersgrupp.

Ålder 9-13

Pris 995 kr

Tid: 10.45-12.15 måndag-torsdag

Denna kategori är till för de lite äldre juniorerna som vill prova på golf eller har tränat men inte tagit officiellt HCP än. Här blir det mer fokus på svingen och golfen på ett varierat och effektivt sätt. Även mycket fokus på att klara av sitt gröna kort/off. Hcp. Gå in på grunderna i varje moment inom golfen under 4 dagar.

Summercamp (Juniorer med HCP)

Pris 995 kr

Kl 13-15 måndag-torsdag

Den sista kategorin kallar vi Summercamp. Den är till för de juniorer som tagit sitt HCP. Här spelar ålder mindre roll och HCP/golfkunnighet blir den viktigare faktorn. Här går vi mer på djupet inom varje moment och lite mer på individen. Vi tränar även längre tid så att vi kan köra lite tuffare och mer avancerade övningar. Man får känna på lite hur eliten tränar och tänker och man kommer få med sig övningar och speluppgifter som man kan göra själv.

Varmt välkomna!

VÅRA PARTNERS