Välkommen till Herrkommitténs-sidan!

Herrkommittén ansvarar för samordningen av klubbens deltagande i Skånes Golfförbunds seriegolf, samt klubbmatcherna för Herrar +65 mot Falsterbo GK, Ljunghusen GK och Bokskogens GK, dessutom ansvar kommittén för tisdagstävlingarna för Herrar på Flommen GK.

På grund av Coronapandemin så är Herrligans tävlingar inställda. Vi följer SGF´s och klubbens riktlinjer. Följ utveckling på webben eller kontakta receptionen.

Mer info under rubrikerna Herrtävlingar samt Aktuellt.

Medlemmar i kommittén 2020

Martin Bischoff, ordförande
Bengt Augustin
Christer Borg
Leif Edling
Sven Mårtensson
Sven Askenberger
Göran Kristersson

Det är med stor glädje som vi välkomnar Sven Askenberger och Göran Kristersson
som medlemmar av Herrkommitén.

Samtidiht vill vi tacka Sture för alla år av slit som han lagt ner, nu när han avslutar sitt kommitéarbete för att på heltid ägna sig åt golfspelandet.

Du glömmer väl inte att vi har skaffat en mailadress till vår webbansvarige:  webbherrkommitten@gmail.com

Använd den för att skicka bilder som vi sedan kan lägga ut på vår webb. Beskriv när och var bilden togs, vem eller vilka som är med och under vilka förutsättningar den togs (tävling, träning, storm, ökenhetta:-).....

Du får gärna komma med förslag på innehåll och kommentarer kring vår webb.

På förhand, ett stort tack till dig för att du hjälper oss att  få en intressant och levande webbsida.