Välkommen till Herrkommittén

Herrkommittén ansvarar för samordningen av klubbens deltagande i Skånes Golfförbunds seriegolf, samt klubbmatcherna för Herrar +65 mot Falsterbo GK, Ljunghusen GK och Bokskogens GK. Dessutom ansvar kommittén för tisdagstävlingarna för Herrar på Flommen GK.

Herrkommittén 2021

Martin Bischoff, ordf
Sven Askenberger
Leif Edling
Göran Kristersson
Sven Mårtensson
Thomas Roijer
Ingemar Sernbo
Jan Brunkwall

Via länkarna nedan får du lite information om kommande säsong samt spelprogrammet som gäller för tillfället. Vi hoppas att SGF släpper spelstoppet så att vi kan spela vår första tisdagstävling den6/4.

Du glömmer väl inte att vi har en mailadress till vår webbansvarige:  webbherrkommitten@gmail.com

Använd den för att skicka bilder som vi sedan kan lägga ut på vår webb. Beskriv när och var bilden togs, vem eller vilka som är med och under vilka förutsättningar den togs (tävling, träning, storm, ökenhetta:-).....

Du får gärna komma med förslag på innehåll och kommentarer kring vår webb.

På förhand, ett stort tack till dig för att du hjälper oss att  få en intressant och levande webbsida.