Damernas avslutning 2021

Damernas avslutningstävling, Irish Rumble.

Det kämpades tappert igår på damernas avslutningstävling, Irish Rumble. Vädret var extra utmanande med mycket kraftiga vindbyar.

Efter spel avnjöts en god lunch och prisutdelning för säsongens tävlingar förättades.

Lagtävlingen Irish Rumble vanns av laget, Kerstin Grundén, Annelie Larsén och Ritva Faxler.

Årets sänkning 2021: Eva Blomqvist

Årets Eclectic 2021: Ulla Lundqvist

Grattis till samtliga pristagare och bra kämpat alla!

Dagen avslutades med att två trotjänare avtackades:
- Kia Barwén Forsberg 6 år i Damkommittén varav 3 år som ordförande och skribent.
- Marie Hallbeck hela 11 år i Damkommittén.

Vi är mycket tacksamma för era insatser!
Vi vill även ge ett stort tack till alla er som har deltagit under årets säsong.

/Damkommittén

Dagen avslutades med att två trotjänare avtackades: Kia Barwén Forsberg och Marie Hallbeck