GG Open 2022

I konkurrens med 17 andra Golfgymnasier (21 andra lag), tog Sundsgymnasiet /Vellinge Golfgymnasium Idr 2, hem det åtråvärda vandringspriset.

Efter att under ett antal år varit nära att klara bedriften, så var det nu äntligen dags. Vi spelade den klart bästa golfen på alla plan.
Vi gick ut med en knapp 1 slags ledning inför de 4 singlarna, men vi vann till slut med 7 slag.

Starkt krigat Idr 2!!!

TACK ALLA INVOLVERADE!!!!!

Ps. Hälsa Hylén , Kim och Simon och tacka från samtliga Golfgymnasier att det var världsklass på det som levererades.

Coach Per
Sundsgymnasiet/Vellinge Golfgymnasium

Tre av Flommare kan nu titulera sig Gymnasiemästare i Sverige!

GG Open spelas sedan många år tillbaka på näsetbanorna. 18 gymnasieskolor från Vellinge i söder till Umeå i norr och med riksgymnasierna i Helsingborg och Uppsala i spetsen spelat bästboll, foursome och singel.

Vellinge lyckades i år vinna med hela 7 slag före Helsingborg som i princip bara innehåller landslagsspelare.
Per, Andrea och Oscar tillsammans med 3 spelare från Ljunghusen utgjorde det vinnande laget. I bästbollen hade bl.a. Per och Andrea 66 och i singeln svarade Per för en mycket stark 70 runda i tuff vind.
Stort Grattis alla tre till framgången som bevisar att våra juniorer tillhör Sverige eliten. 🏆🥇

Petter Bengtsson
Pro tränare, Flommens Golfklubb