Inbjudan till klubbstädning tisdag den 5 maj kl 17.00.

Varmt välkomna ner till Flommen tisdagen den 5 maj kl 17.00 för ett par timmars arbete runt klubbhuset.

Vi snyggar till i rabatter, planteringar och grusgångar runt klubbhuset samt målar lite.

Pga rådande omständigheter kommer vi att vara noga med att hålla avstånd och även om vi bjuder på korv och dryck så sker det löpande under kvällen så att vi undviker att alla samlas på terrassen samtidigt.

Det blir mycket gjort på kort tid när vi är många som hjälps åt, men denna gången begränsar vi antalet deltagare till ca 40-50 personer. Därför är det viktigt att ni anmäler ert deltagande i förväg till reception@flommensgk.se senast måndagen den 4 maj.

Ta gärna med handskar och dina favoritverktyg! Det kommer att finnas handsprit för att torka av redskap som används av flera.

Varmt välkomna!