Ingalill Memorial 2020

Bästa Flommen-damer.

Först och främst, ett stort tack till alla som deltog i dagens tävling till Ingalills minne. Naturligtvis hade det varit ännu trevligare om vi hade kunnat ha en samling med prisutdelning efteråt och tacka Ingalill för allt hon har bidragit med, till klubben i allmänhet och Rosa pantern i synnerhet. Men de regler vi fortfarande har att följa tillåter inte detta. När vi bokade in denna dag på försommaren hoppades vi på att reglerna skulle ha ändrats till augusti.

Vi vill också rikta ett enormt stort tack till Ingalills man, Ralph Gyse. Det är han som har skänkt alla vinflaskorna som stod på prisbordet och nu ska komma de tre vinnande lagen till del. Tack Ralph, så generöst av dig!

Slutligen vill vi tacka alla deltagare i dag för era generösa bidrag till Bröstcancerfonden. Tillsammans och med bidrag även från klubben, Fredrik och Teija kom vi upp i hela 9 600 kronor. Tack är bara förnamnet!

Stort grattis till alla vinnarna! Vi hoppas att ni hade en rolig dag.

Hälsar damkommittén

Vinnarlaget: Christina Palm, Gunilla Antin, Carina Eneskär och Ann Ohlin

Resultat:

Följande damer lyckades bäst och får pris:

1:a plats 93 poäng
Gunilla Antin, Carina Eneskär, Ann Ohlin, Christina Palm

2:a plats 90 poäng
Lena Torsell, Ulla Lundqvist, Britt Larsson, Louise Dahlqvist

3:e plats 89 poäng
Susanne Rosenqvist, Marie Hallbeck, Maria de la Chappele, Eva Hörlin

Pristagarna kan hämta sina flaskor i receptionen.

2:a plats: Britt Larsson, Ulla Lundqvist, Lena Torsell och Louise Dahlqvist

Här ses några av spelarna som deltagit i Ingalill Memorial.

Maria Gustafsson, Petra Lundkvist Nilsson, Gunilla Wembe och Agneta Kastensson.

Madeleine Almér, Ann Szieger, Lena Almström och Lisbeth Bonde.

Tack till Rosa bollen-damerna från Falsterbo och Flommen.

Vi vill även tacka Falsterbo-damerna som tillsammans med medlemmarna Märta Wachtmeister, Birgitte Blix Treschow och Karin Tasso (totalt 12 damer) spelade Rosa bollen, på eget initiativ på Flommen. Alla var mycket nöjda och glada i det härliga vädret.

På bilden ses samtliga 12 Rosa Bollen-damer från Falsterbo och Flommen: Märta Wachtmeister, Marianne Strand, Caroline Wallin, Tiddy Söderlund, Christina Beck-Friis, Ulrika von Rosen, Caroline Lindahl, Sophie Slettengren, Maria Engström, Karin Tasso, Birgitte Blix Teschow och Ann Hagemann.

Rosa bollen-damer från Falsterbo och Flommen.