Klubbmästare i puttning 2020 - Oscar Falk Henriksson

KM puttning 2020 är avgjort!!

Som vanligt var det en mycket uppskattad tävling med ca 50 deltagare, vilka först kämpade sig igenom en klurig 18 håls slinga för att kvala in till eftermiddagens slutspel som spelades i form av matchspel. Dagen bjöd på fint vackert väder, spänning, glada skratt, bra puttning, mindre bra puttning,,, på en väldigt snabb och vältrimmad green.

Slutsegrare i KM-puttning blev en mycket lycklig och nöjd vinnare. Oscar Falk Henriksson som vid FYRA tillfällen tidigare slutat tvåa, fick nu äntligen ta sin första seger i tävlingen om klubbens bästa puttare i dess 10-åriga historia. Inte nog med att han vann slutspelet, han vann även kvalet till slutspelet med fantastiska 29 puttar… Snacka om revansch och en värdig jubileumssegrare!!

Tvåa i tävlingen blev tidigare KM-segraren Rasmus Lundqvist som på nytt visade sig vass med puttern. Denna gång väl kämpandes ända till final men som där slutligen fick ge sig mot Oscar.

Matchen om tredjepris utkämpades mellan rutinerade herrarna Henrik Lindahl och Johan Lundqvist. Henrik visade sig denna gång för svår för Johan och knep således tredjeplatsen.

Stort grattis till er pristagare och ett stort tack till alla er som deltog och skapade en fantastisk tävlingsdag.

Arrangören, Junior och Elitkommitten välkomnar gamla och nya deltagare att utmana sig själva, andra och Oscar 2021 då vi åter hoppas på ett trevligt och spännande putt-KM.

Christian Lif/ Junior och Elitkommittén