Coronaviruset (Covid-19)

Vi vill meddela våra medlemmar och gäster att Flommens Golfklubb tar Coronaviruset på allvar och följer myndigheternas information och SGF´s rekommendationer samt vi ser till att hålla oss ständigt uppdaterade gällande utvecklingen av COVID-19.

För att läsa SGF´s riktlinjer för klubben, följ länk: Corona - riktlinjer för klubbar

Golfen är en utomhusidrott med liten interaktion människor emellan i själva spelet och enligt SGF´s rekommendationer fortsätter vi att hålla golfbanan och träningsutrymmena öppna för spel, men vi uppmanar till försiktighet och att hålla avstånd tillvarandra.

Varje individ bär ett stort eget ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Om du känner minsta symtom på influensa- eller förkylningsliknande symtom ska du stanna hemma och inte besöka anläggningen.

Klubbhuset är endast öppen för medlemmar och greenfeegäster så att ni kan använda toaletten och givetvis besöka Golfshopen.

Det är inte tillåtet med samlingsplats i klubbhuset före eller efter spel, vänligen använd terrassen tillsvidare.

Vid entrén står ett bord med scorekort, det är bara ta ett och gå ut och spela på bollränna.

Använd handske/handskar under hela spelrundan även på green och i bunkern vid krattning och givetvis gäller det även på träningsområdena.
Ta inte ur flaggan utan putta med flaggan i.

Greenfeegäster kan betala med kort i reception under vardagar mellan 09-14, övrig tid via swish. Se infotavla i klubbhuset. Vi ser helst att det är max 2 personer vid receptionen och att ni håller avstånd.

Tack för visad hänsyn!

Önskar en trevlig vårrunda.