Covid-19

Vi vill meddela våra medlemmar och gäster att Flommens Golfklubb tar Coronaviruset på allvar och följer myndigheternas information och SGF´s rekommendationer samt vi ser till att hålla oss ständigt uppdaterade gällande utvecklingen av COVID-19.

För att läsa SGF´s riktlinjer för klubben, följ länk: Corona - riktlinjer för klubbar

Golfen är en utomhusidrott med liten interaktion människor emellan i själva spelet och enligt SGF´s rekommendationer fortsätter vi att hålla golfbanan och träningsutrymmena öppna för spel, men vi uppmanar till försiktighet och att hålla avstånd tillvarandra.

Varje individ bär ett stort eget ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Om du känner minsta symtom på influensa- eller förkylningsliknande symtom ska du stanna hemma och inte besöka anläggningen.

OBS: Det är endast symtomfria medlemmar och golfande gäster samt restauranggäster som får besöka klubbhuset!

SÄLLSKAPSSPEL
Sällskapsspel är tillåtet så länge banan är öppen.
Vi uppmanar alla att hålla avstånd, god handhygien och att man stannar hemma vid minsta sjukdomssymtom.

KLUBBHUSET
Endast medlemmar, golfande greenfeegäster och restauranggäster är tillåtna i klubbhuset.

Eftersom vi inte skall ha några samlingsplatser före eller efter spel kommer matsalen att vara stängd utanför restaurangens öppettider tillsvidare. Av samma anledning kommer andra våningen hållas stängd.
Duschutrymmena i omklädningsrummen är också stängda och det är endast toaletterna som är öppna tillsvidare.

De allmänna regler som gäller på klubben är följande:
Max 4 personer får vistas samtidigt i vestibulen.
Max 4 personer åt gången i Golfshopen.
På Golfkrogen och på terrassen sitter vi max 4 personer vid varje bord och en i sällskapet går fram till bardisken och beställer.

Vi som arbetar i receptionen försöker ge er god service men ber om så lite personkontakt som det är möjligt så vänligen boka dina golftider via MinGolf eller kontakta oss på telefon 040- 47 50 16 så hjälper vi dig gärna med en starttid. Registrering av din rond gör du också på MinGolf. Stort tack på förhand.

Bästa medlem, du som vill vara extra försiktig eller om det är mycket folk i vestibulen så behöver du inte gå in till receptionen och ankomstregistrera dig. Vid entrédörren står ett bord med scorekort och instruktioner om vad som gäller på Flommen. Det är bara att ta ett scorekort och gå ut och spela på din bokade starttid eller vid bollränna. Instruktioner om vad som gäller på banan finns även på den stora info-tavlan vid hål 1.

Greenfeegäster registrerar sig vid ankomst i reception och betalning sker med kort under receptionens öppettider, vardagar 9-16 och helger 9-15.

Tidsbokning:
Vardagar 09-16
Helger 9-15

Vid bollränna, före och efter tidsbokning
Alla greenfeegäster skall alltid fylla i en greenfeelapp innan spel.
Greenfee:https://www.flommensgk.se/se/spela-golf/greenfee
Betalning via swish, golfterminal eller kontant. Se infotavla i klubbhuset.

I receptionen ser vi helst att det är max 2 personer och att ni håller avstånd.

Tack för visad hänsyn och stort tack för att du medverkar till att bromsa smittspridningen.
Önskar en trevlig golfrunda.

Det här gäller på banan:

För mer information, klicka på följande länkar:

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation