Coronaviruset (Covid-19)

Vi vill meddela våra medlemmar och gäster att Flommens Golfklubb tar Coronaviruset på allvar och följer myndigheternas information och SGF´s rekommendationer samt vi ser till att hålla oss ständigt uppdaterade gällande utvecklingen av COVID-19.

För att läsa SGF´s riktlinjer för klubben, följ länk: Corona - riktlinjer för klubbar

Golfen är en utomhusidrott med liten interaktion människor emellan i själva spelet och enligt SGF´s rekommendationer fortsätter vi att hålla golfbanan och träningsutrymmena öppna för spel, men vi uppmanar till försiktighet och att hålla avstånd tillvarandra.

Varje individ bär ett stort eget ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Om du känner minsta symtom på influensa- eller förkylningsliknande symtom ska du stanna hemma och inte besöka anläggningen.

Bollränna gäller alla dagar.

Vid entrédörren står ett bord med scorekort och instruktioner om vad som gäller på Flommen. Det är bara att ta ett scorekort och gå ut och spela vid bollränna. Instruktioner om vad som gäller på banan finns även på den stora info-tavlan vid hål 1.

Alla greenfeegäster skall alltid fylla i en greenfeelapp innan spel.
Greenfee:https://www.flommensgk.se/se/spela-golf/greenfee
Betalning via swish eller kontant.
Kortbetalning kan göras under receptionens öppettider mellan 9 och 14 på vardagar eller via golfterminal.

I receptionen ser vi helst att det är max 2 personer och att ni håller avstånd.
Tack för visad hänsyn!

Ta gärna med egen fika då både kiosken ute på banan och restaurangen i klubbhuset är stängda för säsongen.

Önskar en trevlig golfrunda.

Det här gäller på banan:

För mer information, klicka på följande länkar:

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation