Coronaviruset (Covid-19)

Vi vill meddela våra medlemmar och gäster att Flommens Golfklubb tar Coronaviruset på allvar och följer myndigheternas information och SGF´s rekommendationer samt vi ser till att hålla oss ständigt uppdaterade gällande utvecklingen av COVID-19.

För att läsa SGF´s riktlinjer för klubben, följ länk: Corona - riktlinjer för klubbar

Golfen är en utomhusidrott med liten interaktion människor emellan i själva spelet och enligt SGF´s rekommendationer fortsätter vi att hålla golfbanan och träningsutrymmena öppna för spel, men vi uppmanar till försiktighet och att hålla avstånd tillvarandra.

Varje individ bär ett stort eget ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Om du känner minsta symtom på influensa- eller förkylningsliknande symtom ska du stanna hemma och inte besöka anläggningen.

KLUBBHUSET
Eftersom vi inte skall ha några samlingsplatser före eller efter spel kommer matsalen att vara stängd utanför restaurangens öppettider tills vidare. Av samma anledning kommer andra våningen hållas stängd.

Restaurangens förhållningsregler är följande:
Det är förbjudet att möblera om bord och stolar. Servering och diskplockning sker endast utav personal så det är ej tillåtet att lämna eller sträcka sig över bar m.m. Tack för visad hänsyn.

Vi som arbetar i receptionen försöker ge er god service men ber om så lite personkontakt som det är möjligt så vänligen boka dina golftider via MinGolf eller kontakta oss på telefon 040-47 50 16 så hjälper vi dig gärna med en starttid. Registrering av din rond gör du också på Min Golf. Stort tack på förhand.

Bästa medlem, du som vill vara extra försiktig eller är i riskgruppen bokar din starttid från kl 14 och framåt, gäller alla dagar, dock måste ni kontakta reception så att vi kan blockera bollen, annars kan någon annan boka in sig i bollen. Du som vill vara extra försiktig behöver inte gå in till receptionen och ankomstregistrera dig.
Vid entrédörren står ett bord med scorekort och instruktioner om vad som gäller på Flommen. Det är bara att ta ett scorekort och gå ut och spela på din bokade starttid eller vid bollränna. Instruktioner om vad som gäller på banan finns även på den stora info-tavlan vid hål 1. Vi uppmuntrar dock att ankomstanmäla via MinGolf på mobilen för att underlätta arbetet för oss.

Greenfeegäster kan betala med kort i reception under vardagar mellan 09-16 och på helger samt helgdagar mellan 09-15, övrig tid via swish. Se infotavla i klubbhuset.

I receptionen ser vi helst att det är max 2 personer och att ni håller avstånd.

Tack för visad hänsyn!

Önskar en trevlig golfrunda.

Det här gäller på banan:

För mer information, klicka på följande länkar:

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation