Michaela i USA

Junior

Hej alla Flommare !

Hoppas Ni har det bra där hemma !

Mitt college äventyr har nu börjat på Milligan College i Tennessee. Det har varit full fart sen jag kom hit den 19:e aug. Direkt två dagars uttagningstävlingar på anrika Pinehurst och sen tre dagars uttagningstävlingar på banorna runt omkring skolan. Detta samtidigt som mitt rum på skolan skulle inredas (15m2) som jag för övrigt delar med en av dom andra tre nya spelarna i laget. Massor med insparksaktiviteter, planeringar och förberedelser för skolstarten ovanpå detta men nu är jag igång. Vi är 12 spelare i laget och det är 5st som får spela varje tävling. Jag lyckades vinna kvalet och slog mig in laget till första tävlingen !

Min första tävling spelade jag nu söndag och måndag som gått, Bob Dibble Classic på Graysburg Hills Golf Course. Har spelat ganska bra förutom kanske första kvalrundan precis när jag kom hit och lyckades ta med det till tävlingen och skjuta 74 o 72. Detta räckte till särspel om segern individuellt, ett särspel som jag dock tyvärr förlorade på 3:e särspelhålet då min motståndare gjorde birdie. Dock så vann laget totalt så det var härligt att börja med en lagseger och bra spel själv !

I takt med att tiden och orken finns kommer jag att uppdatera Er om vad som händer men lättast följer Ni mig, om Ni vill, på Instagram @mickithebuffalo eller @milligangolf

Kramar från ett varmt Tennessee

Michaela Lindal