Vad händer med Svensk Golf (tidningen) under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt.
Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Missa inte nya Svensk golf!

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Flommens Golfklubb inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Flommens medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Flommens Golfklubb får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

Prenumeration Svensk Golf

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.