Stöd juniorerna!

Ljuspunkt för Flommens framtid !

Det råder ett stort juniorintresse på Flommens GK. I dagarna har årets juniorträning startat och glädjande är att ca 115 juniorer deltar i medlemsträningen och ytterligare ett 20-tal är anmälda till Golfskolan som startar om ett par veckor. Till detta kommer sen även sommarskolan där det redan nu börjat droppa in anmälningar.

Den stora utmaningen ligger framför oss i att behålla dessa juniorer år efter år och det kan vi bara försöka göra genom att erbjuda en så bra och rolig golfupplevelse som möjligt med de träningar, tävlingar och läger som vi anordnar.

Med hjälp av några mycket välvilliga sponsorer kommer ni att se våra juniorer lite tydligare framöver, de kommer nämligen samtliga att bära vår nya klubbtröja (röd som bottenfärgen i vårt klubbmärke) så ofta de bara kan i samband med tävling och träning, vi hoppas att detta skall vara en extra färgklick på klubben och även skildra den sanna Flommenandan, man skall vara stolt över att bära en röd tröja med klubbens emblem på.

Det går åt många timmar till träning för så många och vi försöker hålla en så låg nivå som möjligt på våra träningsavgifter för att ge så många som möjligt chansen att få uppleva golfen på bästa sätt.

För att få in ytterligare finansiella medel till juniorverksamheten har kommittén tagit fram två st bagbrickor, se bild, som vi vill skall pryda så många som möjligt av våra medlemmars bagar och gärna gästers med för den delen. Blåa kostar 100.- och de Guld färgade (lite åt det orange hållet) kostar 500.-.

Brickorna säljs i receptionen samt av Daniel och Jonas.

Hoppas alla vill vara med och stötta klubbens framtid genom att köpa dessa

Flommens Junior- & Elitkommitté