Välkommen Anjelika Hammar till Flommen som ny assisterande golfpro!

Anjelika började golfa redan som 6 åring på Torekovs GK. Hon gick på Riksidrottsgymnasiet inriktning golf och sedan School of Golf Halmstad Högskola, och under denna tid representerade hon både flick- och damlandslaget.

År 2013 vann Anjelika SM Match i Brollsta GK, spelade på Ladies European Tour två år och därefter utbildade hon sig till fullvärdig PGA tränare.

Anjelika: ” Det är stor variation och ständigt nya utmaningar i detta yrke, och att få sin golfare till att lyckas är det bästa som finns ”.

Hon har under de tre senaste åren jobbat på Ljunghusens GK och varit delaktig i de framgångar klubben haft, och hennes intresse av att coacha golfare i olika åldrar och på olika nivåer är mycket stort. PGA-tränaren trivs på näset och ser nu fram emot att bidra med sina kunskaper och inspiration hos oss på Flommens GK!

Den 15 mars börjar Anjelika sin anställning, men om ni vill få kontakt med henne och även boka golflektioner innan dess så når ni henne på anjelika.hammar@gmail.com.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Flommens Golfklubb och vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Bostad till Anjelika

Vår nya golfpro söker en bostad inför säsongen, så om ni har någon kontakt som kan hyra ut ett enkelt boende i regionen på kort eller längre tid så är vi tacksamma om ni hör av er till oss och Anjelika.