STYRELSEN 2018 - Ny gruppbild kommer för styrelsen 2020.

Styrelsen är, när årsmötet inte är samlat, klubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter. Styrelsen ansvarar för att verksamheten inom klubben bedrivs i enlighet med av årsmötet fattade beslut. Styrelsen skall enligt stadgarna bestå av ordförande och sex till åtta (6-8) övriga ledamöter samt lägst en (1) och högst tre (3) suppleanter. Styrelsen utser inom sig vice ordförande och de övriga befattningshavare som behövs. Styrelsen får utse person till adjungerad ledamot.

Tomas Ånell, Christina Günther, Kalle Löw, Rolf Amlé, Eva Stenmarck, Annette Wilhelmsson, Jan Hagbrand, Eva Paulsson, Thomas Browall (Ulf Nilsson)

Rolf Amlé, styrelsen@flommensgk.se

Ledamöter
Christine Andersson
Christina Günther
Eva Stenmarck
Fredrik Lundgren
Kalle Löw
Martin Bischoff

Suppleanter
Johan Lundqvist
Susanne Rosenqvist

Adjungerade
Fredrik Thiis, Klubbchef, info@flommensgk.se
Stephan Hylén, Course Manager, banan@flommensgk.se
Petter Bengtsson, Head Pro, petter.bengtsson@pgasweden.com

Rolf Amlé, Ordförande

Medlem sedan 2014 och har spelat golf sedan år 1975

Jobbar med/bakgrund: Jag har jobbat internationellt inom oljeutvinningsindustrin i princip hela mitt yrkesliv. Driver idag eget investeringsbolag.

Intresse utanför banan: Har just startat ett livsnjutarprojekt med fokus på resor, mat och vin.

Favoritdel av banan: Hål 6, samt utslaget på hål 1 (helst i hård vind).

Christine Andersson, Vice Ordförande & Damkommittén

Medlem sedan 2017.

Jobbar med/bakgrund: Jag har en jur.kand. från Lunds Universitet och har arbetat på olika positioner inom rättsväsendet. Sedan 2015 är jag stadsjurist i Malmö stad.

Intresse utanför banan: Är samhällsengagerad och har ett historiskt intresse. Spelar också gärna tennis.

Favoritdel av banan: Bänken mellan 6:ans green och 7:ans utslag, där kan man hämta mycket inspiration. När jag själv håller i klubban tycker jag bäst om att slå ut från 11:an.

Fredrik Lundgren, Kassör & ordförande i Marknadskommittén

Medlem sedan 2015.

Jobbar med/bakgrund: Har en lång bakgrund inom marknadsföring och affärsutveckling, arbetar idag som konsult med huvudsakligt fokus på varumärkesstrategi.

Intresse utanför banan: Älskar mat och vin efter flera år i vinbranschen.

Favoritdel av banan: Sträckningen 12, 13 och 14 är tre fantastiska golfhål som vilken bana som helst hade varit stolta att kalla sina.

Eva Stenmarck, Sekreterare & Tävlingskommittén

Medlem sedan 2008 och började spela golf ganska sent i livet, men en sak är säker det är aldrig för sent

Jobbar med/bakgrund: Uppväxt i Skanör, men har flyttat runt en hel del inom Sverige p.g.a. jobbet. Jag har även bott och arbetat nere i Kapstaden. Driver eget sedan år 2001 där jag får jobba med mitt älskade Afrika då jag representerar och marknadsför safarilodger, hotell, golfbanor m.m i södra och östra Afrika.

Intresse utanför banan: att umgås med mina fantastiska vänner, åka på spännande resor gärna till Afrikas bush och segla i Bohuslän på sommaren.

Favoritdel av banan: hål 13 är mitt favorithål på banan, men att pegga upp på Flommens hål 1 är alltid lika spännande och pirrigt i magen speciellt när det blåser.

Kalle Löw, Ledamot & Bankommittén

Medlem sedan 1989 och har spelat golf sedan år 1972. Jag är medlem i Bankommittén och har även varit ordförande i Marknadskommittén i början av 90 talet.

Jobbar med/bakgrund: Har de senaste 30 åren jobbat med Golf inom leverantörsledet.

Intresse utanför banan: Jag är en STOR sportsnörd med ett jättehjärta för MFF, älskar att tillsammans med min familj upptäcka världens alla underbara platser.

Favoritdel av banan: Att få stå på ettan en sommarmorgon 06.00 helt ensam och blicka ut över vår bana – detta är magiskt !

Martin Bischoff, Ledamot & ordförande i Herrkommittén

Jag har spelat golf med några avbrott sedan 1985. Blev medlem 2007.

Jobbar med/bakgrund: Jag har arbetat inom industriell processautomation med allt från konstruktion/programmering till försäljning och marknadsföring både i Sverige och utomlands.

Intresse utanför banan: Familjen, hus och hem, och vår lille hund, veteranbil, resor och numera mer sällan utförsåkning.

Favoritdel av banan: Att en ljummen sommarkväll sitta på bänken vid tee 14, efter ett bra resultat på hål 13, och njuta av en räksallad med en god dyck.

Christina Günther, Ledamot & Medlemskommitten

Medlem sedan 1979 med en del års uppehåll.

Jobbar med/bakgrund: Har bott mer än 10 år utomlands, förflutet som golf-och skidguide. Jobbar i dag med försäljning och marknadsföring inom livsmedel.

Intresse utanför banan: Skidor, spinning, konst och resor.

Favoritdel av banan: Definitivt hål 6, spännande och utmanande, i synnerhet om man vågar dra sin drive över fariwaybunkern.

Johan Lundqvist, Suppleant & Junior- och Elitkommittén

Jag har varit medlem i Flommens GK sedan 1982 med ett litet uppehåll då jag representerade grannklubben.

Jobbar med/bakgrund: Jag började spela golf när jag var 10 år och spelade på collegenivå i USA och provade därefter på proffslivet under tre år på challengetouren. Sedan 20 år tillbaka driver och arbetar jag på ett familjeföretag i ventilationsbranschen i Malmö.

Intresse utanför banan: Familjen och barnens aktiviteter, hus, två hundar och resor.

Favoritdel av banan: Jag tycker att hela banan är underbar, framförallt en fin sommarkväll.

Susanne Rosenqvist, Suppleant & Damkommittén

Medlem sedan 2018.

Jobbar med/bakgrund: Har tidigare jobbat med Affärs- och Verksamhetsutveckling.

Intresse utanför banan: Familjen i centrum, men renoververar gärna hus samt reser - helst i samband med golf eller utförsåkning.

Favoritdel av banan: Det måste bli hål 6, även om 13:e inte är så tokigt heller.