Flommens Golf

Hej Allihop!

Välkomna till oss på Flommens Golf!

Vi arbetar med en ny hemsida för vår verksamhet.

Öpnnar den nya i februari. 

Golfklubben är platsen där människor trivs, samlar energi och umgås, med allas vår gemensamma passion golfspelet i centrum.

Vi som verkar i Flommens Golf vill att man skall längta till golfklubben, antingen för att man vill fortsätta förkovra sig i spelet och tävla eller lika gärna för att bara träffa kompisarna, träna, äta och kanske kolla in prylarna i golfshopen.

Alla har olika önskemål och behov, målsättning och förhoppningar med sin golf, och oavsett vad så är vi här för att guida dig på vägen.

Hos oss kommer du att kunna få hjälp med nästan allt när det gäller golfträning, golfutrustning och golfkläder. Vi kommer ha en välsorterad golfbutik med kvalitetsutrustning, custom fitting av alla typer av klubbor och modern konfektion. Med kunskap och många års erfarenhet ger vi dig den trevliga service du behöver för att hitta rätt i djungeln av golfprylar, och ser till så allt passar både smak och plånbok.

Känn dig alltid varmt välkommen till oss, oavsett om du är köpsugen eller bara vill snacka golf eller annat. Vi sätter alltid människan i centrum, arbetatar för personlig utveckling och välmående genom golfen och vi hoppas att det märks att vi älskar vårt jobb.

Mer information om oss och vår verksamhet presenterar vi på Facebook och Instagram där vi heter Flommens Golf. Här ser du allt som händer och är på gång hos oss på Flommens Golfklubb.
Vill du ta del av våra regelbundna nyhetsbrev med information om aktiviteter, kampanjer och olika träningar så behöver vi din e-postadress. Skicka ett mail till petter.bengtsson@pgasweden.com så lägger vi in dig i vårt register.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor, önskemål eller idéer, du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Vi ses på Flommen!

Petter och Jessica Bengtsson

Shopen: 0732-54 09 54

Petter Bengtsson, PGA Professional 0708-58 42 07         petter.bengtsson@pgasweden.golf
Jessica Bengtsson, 0708-58 43 70

VÅRA PARTNERS