Shopen Flommens Golf

 

Golfshopen är tillsammans med restaurangen händelsernas centrum på golfklubben. Här träffas man och förbereder dagens runda, kollar in och känner på intressanta golfprylar, kläder och skor eller bara pratar golf och annat med likasinnade.

Vi erbjuder en fullsorterad golfbutik med allt du kan tänkas behöva eller är sugen på för din golf, och med vår kunskap, stora intresse och mångåriga erfarenhet hjälper vi dig hitta rätt i utrustningsdjungeln. Tillsammans med oss ska du kunna prova ut rätt klubbor för ditt spel och dina förutsättningar. Låna med dig drivers, metalwoods, hybrider, järnset, wedgar eller putter ut på rangen och på banan, och testa under verkliga förhållanden.
Vi gör utprovningar, custom fittings” efter konstens alla regler med dig och säkerställer att du får de mest passande klubborna för dig, din teknik och dina fysiska förutsättningar. Som medlemmar i Golfstore har vi det bästa samarbetet med de stora leverantörerna, och om du vill ha en klubba som vi inte har på lager, beställer vi och får hem den på ett par dagar.

Golfkläder och skor måste vara av god kvalité för att klara det slitage som de i alla väder utsätts för. Regnplagg och skor skall hålla tätt mot vatten, kläderna skall vara tåliga mot sol och tvätt, bekväma att använda och dessutom snygga och moderiktiga. Vi vill ha ett brett sortiment av olika stilar, färger, former, storlekar och prisklasser. Med vår erfarenhet ser vi till att du hittar kläder som du trivs i och kan använda ofta och länge, både på och utanför golfbanan.

Välkommen till oss!

Petter och Jessica Bengtsson

Telefon Shopen 0732-54 09 54

Petter Bengtsson, PGA Professional 0708-58 42 07         petter.bengtsson@pgasweden.golf
Jessica Bengtsson, 0708-58 43 70

VÅRA PARTNERS