Kurser 2020

Vi spelar golf av många olika anledningar. Tävlingsmomentet, motionen, den sociala samvaron, naturupplevelsen, den personliga utmaningen, behovet av bollspel, avkoppling från vardagen och så vidare, alla är de lika viktiga och självklara. Lika självklart är det att varje golfare har en egen målsättning med sitt spel vilket även måste beaktas vid all golfinstruktion.

Att träna tillsammans med andra i en grupp ger ofta goda möjligheter att bolla tankar, idéer och problem med nya golfbekanta, och många uppskattar den sociala gemenskapen som gruppkurserna ger. Dessutom finns gott om tid att med hjälp tränarens och kollektivets hjälp reda ut alla frågeställningar som oundvikligen dyker upp längs vägen.

Antalet platser i våra kurser är ju som Ni förstår begränsade och först till kvarn gäller, men om efterfrågan är stor så försöker vi planera in extra kurstillfällen.
Om Ni har frågor och/eller idéer vad gäller kurser och gruppträningar så tveka inte att kontakta oss.
Vi ”skräddarsyr” gärna en kurs för ert kompisgäng efter era önskemål.

Vi hoppas Ni hittar något i utbudet som intresserar.

Anmäl Dig i shopen, på lista på anslagstavlan i receptionen, på mail till petter.bengtsson@pgasweden.com eller på sms till 0708-58 42 07


Det är på Flommen det händer!!

Vi ses

Puttning och Chippningskurs

Grunderna i puttningens ädla konst och i korta inspel/”chippar”.
Vad måste vi göra för att få det att fungera? Vad är nycklarna till framgång? Hur tränar vi oss att bli bättre? Vilken utrustning behöver vi?
Ett måste för er som vill ha bättre siffror på scorekortet.

2,5 timmars träning, max 6 personer. Tränare: Petter Bengtsson    Pris: 795kr

Torsdag 18 juni kl 10-12.30   

Lördag 27 juni kl 9.30-12

Lördag 4 juli kl 9.30-12

Mycket välkommen!

 

VÅRA PARTNERS