Privatlektioner

Tränare och elev i nära samarbete

När du bestämt dig för att verkligen försöka förbättra dina slag eller ditt närspel, och detta kräver svingtekniska ändringar, är privatlektioner det allra bästa för din utveckling.

Instruktörens tränade öga behöver noga iaktta de första svingarna eleven gör efter ett svingtekniskt råd förklarats för att säkerställa att ”medicinen” får önskad effekt. Att du som spelare verkligen förstår, såväl teoretiskt som motoriskt, hur din nya rörelse ska utföras är väldigt viktigt.

Golftekniska råd avsedda att hjälpa en spelare till bättre slag och spel kan jämföras med läkemedel utskrivet till en patient. Det ska vara rätt medicin till rätt sjukdom eller åkomma. Ett råd som passar en viss spelare kan vara alldeles förödande för någon annans svingutveckling. I motsats till vad många tror så behöver instruktionen och tekniken inte alls göras eller uppfattas som krånglig eller svår begriplig. Det är vår uppgift som tränare och pedagoger att förmedla information på ett okomplicerat sätt, vilket förvisso sätter vår kunskap om golfsvingens teknik på prov. Vi vill att våra elever ska uppleva insikt och förståelse istället för förvirring efter en lektion.

Beroende på vilka önskemål och ambitioner du har som nyfiken elev, så bestämmer vi tillsammans hur planen till förbättring blir.

Vill du veta mer om hur vi jobbar som tränare så tveka inte att kontakta oss, antingen genom att besöka oss på plats i shopen på golfklubben eller genom telefon alternativt e-post.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig till ett bättre och roligare golfspel.

VÅRA PARTNERS