Hickory@Flommen

Flommen Memorial, Hickory-klassen år 2013

Flommen Memorial, Hickory-klassen år 2013

Vi är några flommare som drabbats av hickorybacillen. Vi är i skiftande åldrar med helt olika handicap och har kanske också skiftande perspektiv på vårt hickoryintresse.

Varje onsdag under maj-augusti spelas spontan hickory-golf med samling kl 18.00 för spel 3, 6, 9 eller 11 hål. Alla är välkomna, även icke-Flommare.

 

Flommen Memorial med Thalia Cup

Thalia Cup är en vacker silverpokal från 1945 uppsatt som vandringspris av skådespelaren Sture Lagerwall för en årlig golftävling till förmån för skådespelarnas äldreboende Höstsol. Bland vinnarna finns välkända namn som Prins Bertil, Sven Tumba, Tore Wretman, Stig Grybe och Jan Erik Garland (Rit-Ola, hade ett speciellt band till Falsterbo och Flommen). Pokalen har donerats till Flommens golfklubb av Staffan Lagerwall, son till Sture, och utgör nu vandringspris för tävlingen Flommen Memorials hickoryklass. Vinnaren får sitt namn ingraverat på sockel till Thalia Cup. Thalia Cup ingår i Golflinks Tour.

2015 spelas denna tävling lördagen den 13 juli, läs mer i tävlingsannonsen nedan...

Falsterbo Special

Denna 4-klubborstävling har en hickoryklass. Givitvis även bara 4-klubbor i denna klass också. Syftet med denna tävling är att slå ett slag för en golf där vår kreativa känsla utnyttjar klubborna på ett mer varierat sätt i en taktisk utmaning mot banan.

Spelas 2015 söndagen den 30 augusti, läs mer i tävlingsannonsen nedan...

VÅRA PARTNERS